Tunnels


Tunnels verouderen en veranderen in de loop van de tijd, hetgeen ze ongeschikt kan maken voor gebruik.
Freyssinet biedt zijn klanten bewezen oplossingen aan voor het repareren, beschermen en versterken van deze constructies.
Door toepassing van Foreva®-oplossingen kan Freyssinet renovatiewerkzaamheden uitvoeren die in lijn liggen met industrienormen en goede praktijken, terwijl tevens het milieu wordt gerespecteerd.

Foreva®-oplossingen omvatten:

-        Onderhoud en reparatie
In de loop van hun functionele levensduur of na een ongeval kan het nodig zijn om bouwwerken te repareren. Freyssinet kan het beton indien nodig herprofileren, waterdichte membranen en gelaagde afdichtingen aanbrengen en barsten en plekken behandelen waar water naar binnen sijpelt.


-        Structurele versteviging
Freyssinet biedt een aantal technieken aan om uw bouwwerken te verstevigen, waaronder behandeling van wanden met shotcrete, herprofilering van secties met shotcrete, extra voorspanning, composiet versteviging, verankering, enz.

-        Tunnelrenovaties
Freyssinet biedt een breed scala aan diensten aan om uw bouwwerken te moderniseren of aan te passen, zodat zij voldoen aan eisen die voortvloeien uit nieuwe omstandigheden of normen.

-        Bescherming
Om ervoor te zorgen dat uw bouwwerken voldoen aan de huidige normen kan Freyssinet brandbescherming installeren in uw tunnels en andere ondergrondse faciliteiten. Wij bieden ook een hele reeks preventieve en corrigerende maatregelen aan om betonwapening te beschermen tegen corrosie.
Brandbescherming Coentunnel