In de voorhoede van
bouw en structureel herstel

Wij helpen constructies, groot en klein, te ontwerpen, bouwen, onderhouden, repareren en controleren om ze veiliger en duurzamer te maken. Hiervoor zetten we een reeks technologieën en methoden in, die ongeëvenaard zijn binnen de civiele techniek.

 • +60
  dochterondernemingen wereldwijd
 • 7.300
  medewerkers op 5 continenten
 • €685
  miljoen aan inkomsten in 2021
 • 10.000
  projecten per jaar in meer dan 80 landen

Onze toegevoegde waarde

01. Sterke engineering, duurzame technologieën

Wij streven ernaar geavanceerde technieken te ontwikkelen, die constructies beschermen en de levensduur verlengen op een wijze die materiaal besparend is.
Daarnaast kunnen wij uitgebreide technische middelen en mogelijkheden aanbieden om onze klanten te helpen bij het ontwerpen en bouwen van hun constructies en deze veiliger en duurzamer te maken.

02. Projectmatige middelen en methoden

Elk project is een uitdaging voor de ondernemende ingenieurs van Freyssinet.
Wij kunnen zeer gespecialiseerde teams mobiliseren om op zeer korte termijn compensatoren te vervangen. Wij kunnen ook projecten voor de bouw van bruggen voorbereiden en beheren door de volledige dienstverlening, met uitzondering van de funderingen, voor onze rekening te nemen.
Voor de grootste en meest complexe projecten combineert ons lokale team zijn vaardigheden met die van de afdeling Grote Projecten.

03. Lokale ervaring, wereldwijde expertise

Ons lokale team staat dicht bij haar klanten en projecten en is stevig geworteld in de lokale economische omgeving. Wij willen onze klanten op alle vijf de continenten oplossingen op maat te bieden met dezelfde technieken en dezelfde zorgstandaard. Hiervoor bundelen wij onze wereldwijde ervaring via de zeven expertisecentra: de Technische afdeling, de divisie Industrie en Producten en de platforms voor kennisbeheer.

04. Gepassioneerde teams

De mannen en vrouwen van Freyssinet werken overal ter wereld vanuit dezelfde gepassioneerde en veeleisende mindset. Erkend om hun bekwaamheid en ervaring, maar ook om hun creativiteit in het aanpakken van uitdagende vraagstukken. Zij zijn echte professionals die focus houden op de tevredenheid van onze klanten.
Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud

Volledige service

Onze knowhow

Nieuwbouw

In samenwerking met klanten, ontwerpers, aannemers en lokale overheden is onze aanpak steeds dezelfde: wij gebruiken onze ervaring, expertise en technologieën om de economisch, technisch en ecologisch meest geschikte oplossing voor het project te creëren of aan te passen. Wij zijn betrokken bij alle soorten gebouwen en constructies, van de meest bekende tot de meest unieke: bruggen, viaducten, loopbruggen, gebouwen, gebouwen voor kernreactoren, offshore platforms, watertanks, reservoirs, enz.

Reparatie

Met onze toegewijde teams en een reeks exclusieve producten en diensten met het Foreva®-kwaliteitslabel treden wij op als gespecialiseerde algemene aannemer en bieden wij een kant-en-klare service die technische studie, structurele beoordeling, aanbeveling, reparatie- en/of versterkingswerkzaamheden en onderhoud omvat. Wij werken aan alle soorten structuren, in beton, staal, hout of metselwerk: bruggen, gebouwen, erfgoedstructuren, industriële installaties, haven- en waterbouwkundige structuren, tunnels en duikers, waterinfrastructuren, enz.