Freyssinet Nederland
Deel dit artikel
Filter op:
Reparatie
Nederland

Tuikabels brug bij Ewijk vervangen

Tijdens de renovatie van de Ewijkbrug in Nederland werden tuien met meerdere bundels voorgesteld als alternatief voor kabels met gesloten spoelen. Dit leverde directe voordelen op voor het renovatieproces.
Reparatie
Spanje

Verbreding brug Rande

Freyssinet en zijn partners voerden een wereldprimeur uit om de verkeerscapaciteit van de tuibrug van Rande te vergroten. Het bestond uit het verbinden van een extra stalen dek aan beide zijden van het bestaande dek en het ondersteunen met een nieuw tuikabelsysteem.
Reparatie
Filipijnen

Structurele versterking voorverwarmingstoren voor cementfabriek Bulacan

Structurele versterkingswerken waren nodig om de verouderende voorverwarmer-toren van voorgespannen beton van een fabriek te renoveren. Zo werd de draagkracht vergroot vóór de installatie van nieuwe apparatuur.
Reparatie
Frankrijk

Brug La Ricamarie – Extra voorspanning

Freyssinet heeft bereikt dat de levensduur van het viaduct met 100 jaar is verlengd. We hebben een kant-en-klare service aangeboden voor het uitvoeren van zware aanpassingswerkzaamheden, waaronder extra voorspanning. Daarnaast zijn de werkzaamheden voor de deadline voltooid.
Reparatie
Madagaskar

Sahasinaka versterking van metselwerkstructuur

Het viaduct Sahasinaka is gebouwd in 1934 en heeft een gecombineerde structuur van beton en metselwerk. Omdat een van de pijlers tekenen van verzakking vertoonde, werd de brug structureel versterkt door Freyssinet.
Reparatie
FRANKRIJK

Viaduct Saint-Cloud – Kathodische bescherming

Om corrosie op een 1.100 meter lang viaduct te voorkomen, installeerden de teams van Freyssinet een grootschalig systeem voor kathodische bescherming met geïmponeerde stroom (ICCP).
Reparatie
Australië

Restauratie van het Webb Dock in Melbourne

Als onderdeel van een groot havenontwikkelingsproject in Melbourne heeft Freyssinet de opdracht gekregen voor de dokrestauratie van de havenfaciliteit Webb Dock.
Bouw
Verenigd Koninkrijk

Vervanging voegovergangen St George’s Bridge

De Doncaster Council heeft een evaluatie gedaan van de staat van een rijbaan, die meer dan 10 jaar in dienst was. De rijbaan moest worden gerenoveerd, tevens waren er essentiële veiligheidsreparaties nodig waren voor de vervanging van de voegovergang.
Reparatie
UK

Hammersmith innovatief voorspansysteem

Conventionele oplossingen voor het versterken van een viaduct in het westen van Londen bleken onpraktisch. Dit leidde tot de ontwikkeling van een 'plug and play' voorspansysteem en op maat gemaakte montageapparatuur.