De geest van Freyssinet

Ga op een spannend avontuur

De Freyssinet Groep loopt voorop in specialistische bouwtechnieken. De uitgebreide expertise biedt een uitstekend uitgangspunt voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Freyssinet is door heel Nederland actief. Wij zijn in staat om klanten hoogwaardige oplossingen te bieden voor de reparatie, bescherming en versterking van constructies, van concept tot en met realisatie. Door lokale kennis te combineren met internationale expertise vinden we voor elke vraag de juiste oplossing.
Check
Expertise
Kies voor de wereldleider in gespecialiseerde civiele techniek die een ongeëvenaarde expertise, een sterke innovatieve cultuur en een klantgerichte aanpak verzamelt die altijd streeft naar duurzame prestaties.
Check
Diversiteit
Bouw aan een dynamische carrière gebaseerd op de ongelooflijke diversiteit van onze technieken, onze activiteiten (engineering, productie, installatie) en onze aanwezigheid in meer dan 60 landen.
Check
Empowerment
Kom werken bij een gedecentraliseerd bedrijf dat vertrouwen en individueel initiatief van zijn managers waardeert. We aarzelen niet om onze werknemers verantwoordelijkheden te geven, zelfs niet in een vroeg stadium.

Bekijk onze vacatures

Onze vacatures

Neem contact op met onze lokale vestigingen voor meer vacatures

Vind ons

Een actief wervings- en integratiebeleid

Omdat we onze toekomstige experts vandaag werven, hechten we bijzonder veel belang aan werving, vooral in onze technische vakgebieden. We werken samen met de beste universiteiten en technische scholen ter wereld: Politecnico di Milano (Italië), Ecole des Ponts en INSA (Frankrijk), Institut Polytechnique de Hanoi (Vietnam), Imperial College London (VK), Caminos Madrid (Spanje), enz.

Elk jaar verwelkomen we wereldwijd ongeveer honderd stagiairs, een dertigtal VIE (Volontaire International en Entreprise) en we bieden ook werk-studiecontracten aan. We rekruteren jong talent, waarvoor we zorgen dat elke nieuwe medewerker een geïndividualiseerd introductieprogramma volgt en begeleiding krijgt van een mentor.

Focus op training

Met onze doelstelling van een duurzame werkrelatie in het achterhoofd, leiden we onze werknemers op om nieuwe vaardigheden te verwerven, meer verantwoordelijkheid uit te oefenen en hun autonomie te ontwikkelen. We hebben hiervoor onze eigen opleidingsprogramma’s ontwikkeld in de “Freyssinet Academy”. Je kunt hierbij denken aan opleidingen in voorspan-, kabelboom- of reparatietechnieken, in veiligheid, in het beheer van een Business Unit of in projectbeheer. Juist omdat onze activiteiten gelinkt zijn aan specifieke knowhow. Maar ook omdat we willen dat onze projecten overal ter wereld volgens dezelfde uitmuntendheidsnormen worden uitgevoerd.

De opleidingen worden lokaal verzorgd, maar ook in twee internationale centra, in Frankrijk en Mexico, en binnenkort een derde voor de regio Azië-Stille Oceaan. Daarnaast beschikken we over diverse testlabs om de technische kennis van de diverse opleidingen in de praktijk te kunnen brengen. Deze face-to-face cursussen worden aangevuld met online modules.

Geografische en functionele mobiliteit

Geographical mobility in Freyssinet

Een van de sterke punten van Freyssinet is de mobiliteit van de teams, met name van de managers. Elk jaar hebben we 20 tot 30 verhuizingen van managers over de hele wereld. Het is onze ambitie om uitdagende carrièremogelijkheden te bieden, om opdrachten en carrièrepaden te diversifiëren en ook om uitwisselingen tussen bedrijven, dochterondernemingen en continenten te ontwikkelen.

Elke mobiliteit is het resultaat van een compromis tussen de uitgesproken wens van de werknemer en de beschikbare mogelijkheden. In het wereldwijde netwerk van Freyssinet zijn er talloze mogelijkheden: geografische mobiliteit, binnen de divisie Grote Projecten of tussen dochterondernemingen per land; functionele mobiliteit, van operationele activiteiten naar onderzoek of naar de industrie; opwaartse mobiliteit, binnen de oorspronkelijke entiteit of in een andere BU, enz.

Elke carrière is uniek

Beginnen met een eerste ervaring in een van onze ontwerpafdelingen, verder gaan als site engineer op verschillende projecten in Azië, Canada of Australië, verder gaan als sales manager en doorstromen naar een afdelingsmanagementfunctie? Of wil je liever een topexpert zijn in onze technische afdeling en al onze business units helpen om hun technische competenties te vergroten? We zijn op zoek naar talenten die bereid zijn om voortdurend nieuwe uitdagingen aan te gaan, problemen willen oplossen, nieuwe oplossingen willen voorstellen, graag in een team werken en plezier hebben en die enthousiast zijn om bij te dragen aan onze reparatie- en nieuwbouwprojecten! Het is aan jou om je eigen carrièrepad uit te stippelen. Het scala aan mogelijkheden is net zo breed als de groep!

Simone MARKERING -  
Directeur personeelszaken van Freyssinet
Verhalen van onze medewerkers

Bouw aan jouw carrière bij ons

Ontdek alle verhalen

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze oplossingen of heeft u al een project in gedachten? Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen we zo snel als mogelijk contact met u op.