Freyssinet Nederland

Een ervaren voorman

Erwin werkt al sinds 2007 bij Freyssinet in de functie van voorman, we hebben hem in deze periode leren kennen als een enthousiaste en betrokken collega. Erwin volgt nog steeds de nodige trainingen op het gebied van veiligheid, daarnaast breidt hij zijn kennis ook graag uit met vakopleidingen. Zo zorgen we er samen voor dat hij bijblijft en dit komt ten goede van onze mooie projecten. Wanneer hij op projectlocaties komt, is hij een bekend en vertrouwd gezicht voor zowel zijn collega's als onze samenwerkingspartners. Lees hieronder hoe Erwin het werken bij Freyssinet vindt.

“Het werk is uitdagend en spectaculair en dat is waarom ik voor de functie voorman bij Freyssinet heb gekozen. Wij zijn voornamelijk actief in de civieltechnische bouw, op het gebied van reparatietechnieken, tuien, voorspanning, voegconstructies, schuiven en vijzelen. Dat zijn werkzaamheden waarin alle kenmerken die werken bij Freyssinet voor mij zo mooi maken aan bod komen: knowhow, gespecialiseerd werk, samenwerking en veiligheid. Dat laatste aspect is ook buitengewoon belangrijk. Dat moet ook wel want wij hebben tijdens de uitvoer van werkzaamheden de verantwoordelijkheid over bijvoorbeeld bruggen, als we bijvoorbeeld de tuikabels van een brug vervangen. Dat blijft altijd spannend. Het geeft mij een goed gevoel als het werk goed is verlopen, je het eindresultaat ziet en de projectleider zegt dat het top is.

Werken bij Freyssinet is aantrekkelijk omdat geen project hetzelfde is. Het is altijd weer een mooie uitdaging om een oplossing te vinden voor de vraag, waarbij we kunnen bouwen op collega’s met heel veel kennis. Freyssinet is wereldwijd actief en daardoor hebben we veel kennis in huis en zijn we gespecialiseerd op vele gebieden. Als je op zoek bent naar een uitdagende en technische baan dan ben je bij Freyssinet zeker aan het juiste adres. En ook niet onbelangrijk: je werkt hier samen met leuke collega’s en de beloning is goed!”