Freyssinet Nederland

Van leerling betonreparateur tot werkvoorbereider

Bo is in 2017 bij ons bedrijf begonnen als leerling betonreparateur. Na het behalen van zijn diploma op niveau 2, is hij direct doorgestroomd naar niveau 3, hij mocht zich nu allround betonreparateur noemen. Na enkele jaren te hebben gewerkt als een collega in de buitendienst, heeft Bo aangegeven dat hij graag de stap naar werkvoorbereider wilde maken. Uiteraard hebben we hem deze kans gegeven en volgt hij nu een opleiding voor Betononderhoudskundige. Dit is hoe Bo tegen het werken bij Freyssinet aankijkt.

“Je werkt aan hele mooie projecten, hebt voldoende kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen en geen dag is hetzelfde. Freyssinet is in alle opzichten een prachtig bedrijf om voor te werken.

Mijn werkdagen als werkvoorbereider bij Freyssinet zijn divers en afwisselend. De ene dag ben ik voornamelijk bezig met het voorbereiden van onze projecten. Ik maak werkplannen, koop materiaal in, alles in afstemming met onze projectleiders. Maar ook in afstemming met de jongens die het die het werk uitvoeren om ervoor te zorgen dat de werken goed lopen. En als er dan uitdagingen zijn, is het mijn taak om die zo snel mogelijk op te lossen. Geen project is hetzelfde en dat maakt het werk aantrekkelijk. Ieder project vraagt zijn eigen aanpak. Dan is het zaak om van tevoren goed te kijken: wat hebben we voor ogen en hoe kunnen we het gewenste resultaat bereiken? Ik heb eer van mijn werk als de projecten goed lopen, als de jongens die het werk uitvoeren tevreden zijn en uiteraard als de opdrachtgever tevreden is.

Freyssinet is voor mij aan een aantrekkelijke werkgever omdat je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ik ben begonnen als betonreparateur en daarna doorgegroeid naar werkvoorbereider, met de ambitie om door te groeien naar volwaardig projectleider. Freyssinet geeft mij die mogelijkheid en ondersteunt mij daarin door de nodige opleidingen aan te reiken.”