Van oude gemetselde overspanningen tot moderne tuibruggen, bruggen zijn zowel iconen als vitale transportwegen die onze wereld helpen verbinden. Freyssinet ontwikkelt geavanceerde technologieën en brugconstructietechnieken die het effect ervan op het milieu verminderen. Van ontwerp tot bouw en monitoring van bruggen, Freyssinet integreert de hele waardeketen.

 • Onze expertisegebieden
  Value engineering
  Bouwmethoden
  Heavy Lifiting
  Verankeringssystemen
  Voorspanning
  Tuikabelsystemen
  Constructieve compontenten
  Monitoring
  Onderhoud

Projectspecifieke uitdagingen

Het ontwerp en de bouw van bruggen stelt ons voor uitdagingen die vaak projectspecifiek zijn en de grenzen van onze technische kennis opzoeken. Bijvoorbeeld het realiseren van steeds grotere overspanningen, het toepassen van milieuvriendelijkere materialen en technieken, het verkorten van de bouwtijd, het waarborgen van maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid en het vergemakkelijken van het onderhoud van de constructie, nu en in de toekomst.Constata brug - Roemenië

Opdrachtgevers verwachten van hun partners slimme en kosteneffectieve oplossingen en varianten, zonder in te boeten op functionaliteit en prestaties op lange termijn.

Value engineering heeft een aanzienlijk effect op de economie van het project als en alleen als het holistisch wordt uitgevoerd, waarbij alle onderdelen van het project en de levenscyclus van het bouwwerk worden geanalyseerd. Dit vereist (wereldwijde) expertise van de toekomstige partners in het bouwproject.

Aangezien value engineering een wereldwijde aanpak is en het projectbeheer steeds complexer wordt, moeten opdrachtgevers bevoorrechte banden ontwikkelen met aannemers die een wereldwijde en geïntegreerde dienst kunnen aanbieden.

Aangezien het behoud van hulpbronnen een vitale kwestie is geworden, verwachten klanten een robuuste methodologie om de totale koolstofvoetafdruk van het project te verminderen, evenals belangrijke prestatie-indicatoren om de verwezenlijking van de doelstellingen te meten.

Bouwtijd is een belangrijke factor voor het succes van projecten en de algemene economie. Opdrachtgevers willen de bouwtijd verkorten en de productiviteit ter plaatse verhogen, wat een goede planning vooraf en risicobeheersing vereist.

De veroudering van structuren is een van de grootste uitdagingen voor beheerders in de komende jaren. In een context van beperkte financiële middelen is het gebruik van structurele gezondheidsmonitoring als onderhoudsinstrument van groot belang.

Onze gespecialiseerde brugdienst

Gedurende het hele project levenscyclus

Onze oplossingen voor de bruggenbouw

Ontdek meer met onze casestudies

Meer bridgeconferenties Download onze brochures