Freyssinet Nederland

Een altijd opgewekte collega

Marcel is altijd opgewekt, dit zorgt ervoor dat het prettig is om met hem samen te werken. Gelukkig is Marcel ook op zijn plaats bij Freyssinet, hij heeft veel ervaring op het gebied van financiële administratie. Marcel brengt dus de nodige kennis mee, maar hij is zich er tegelijkertijd van bewust dat hij met de tijd mee gaat. Wat vind Marcel van het werken voor Freyssinet?

“In mijn functie heb ik met alle medewerkers in het bedrijf te maken, ik ben dus naast cijfers ook altijd met mensen bezig. Bij Freyssinet Zuidwest is er een mix tussen wat oudere en jongere collega’s, dat maakt het leuk.

Het is heel prettig dat er een grote mate van zelfstandigheid van mij wordt verwacht. Zo heb ik, binnen kaders, de vrijheid om mijn werkzaamheden zelf in te delen. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden heel gevarieerd en soms ook uitdagend. Dat maakt dat het nooit verveelt.”