Freyssinet Nederland

Welkom op onze nieuwe website!

De Freyssinet-website is vernieuwd! De informatie op de site is meer uitgebreid, we bieden ook meer praktische functies. De gestroomlijnde gebruikerservaring weerspiegelt de geest van innovatie die ons drijft.

Meer diepgaande inhoud en meer expertise

Om onze knowhow, onze expertise en onze projecten te delen, is onze inhoud verrijkt met vele nieuwe pagina’s waarin onze technologieën, oplossingen en diensten worden gepresenteerd. De pagina’s worden geïllustreerd door

  • case studies,
  • foto’s en video’s,
  • getuigenissen van medewerkers en klanten,

Alle brochures en technische documenten worden ondersteund door ons moederbedrijf in Frankrijk.

Al deze inhoud is ontworpen voor u, klanten, architecten, ontwerpbureaus, projecteigenaren, kandidaten, partners en journalisten

Een moderne interface om ze te benadrukken

De nieuwe interface in de Freyssinet-kleuren is voor de gelegenheid opnieuw ontworpen. Hij biedt een flexibelere, dynamische navigatie, toont een grote verscheidenheid aan informatie en maakt veel gebruik van foto’s en visuals. Het browsen is ook gemakkelijker gemaakt dankzij betere interne links.

Een gezamenlijk project van Freyssinet-medewerkers

Deze nieuwe site is het resultaat van een teaminspanning, waarbij verschillende collega’s betrokken waren, om een inhoud samen te stellen die uniek is in de wereld van de civiele techniek. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze technologieën en methoden, projecten en carrièremogelijkheden.